← НАЗАД НА БОЗА

Ангелски изглед за најслатките невестички

Ангелски изглед за најслатките невестички
675 Читања

Малите невестички кои ги придружуваат младоженците се неизоставен дел од секоја свадба. Тие обично се облечени во исти тонови како фустаните на невестите или деверушите, често во бели или пастелни нијанси. Погледнете ги овие фотографии и одберете го моделот за вашето мало невестинско ангелче.

1

2

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk