ШоуБиз

Анорексија, стрес или мода: Што се случува со Ана Михајловски водителката на X-Factor!?

Појавувањето на водителката во музичкиот натпревар, Икс-Фактор, пројави бројни коментари на сметка на изгледот на водителката. Веќе во своето прво појавуање Ана Михајловски покажа дека ќе биде големо освежување на емисијата, а сите се воодушевени со нејзиниот дебитантски настап. Меѓутоа изгледот на популарната водителка, создаде многу коментари на друштвените мрежи, а голем број гледачи се загрижени за нејзиното здравје. Гледачите сметаат дека „Ана е преслава“, и дека е на чекор од анорексија.

Ударна тема е и дека водителката пливала во фустанот кој го носела. Бидејќи ја скратила косата, допринела да изгледа уште послабо и на многумина им се чинело дека микрофонот ќе и падне од раце.

ana-mihajlovski2-670x603 ana-mihajlovski-670x556

 

 

 

Напиши коментар