Дестинации

Aqua Dome термален ресорт

Доколку ја сакате зимата и сакате да се релаксирате во вода, посетете го Aqua Dome термалниот ресорт во Австрија, за незаборавен зимски одмор…

Со локација во планините кој го одземаат здивот во Отзал, едно од најголемите скијалишта во близина на Тирол, овој ресорт е дизајниран како обележје на овој регион, и успешно го импресионира секој кој ќе дојде да го посети.

Овој хотел се состои од 200 пространи и елегантни соби. Главен украс на ова модерно алпско одморалиште е конусниот премин кој ги поврзува трите базени, креирани така да изгледаат како да лебдат во воздухот.

Aqua Dome, исто така има и голем сауна комплекс како и конференциски центар, голем базен и неколку погодности наменети за децата.

Доколку не сте во можност да го посетите во текот на зимата, не грижете се. Подеднакво е добар и во текот на летото.

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

AQUA DOME TERMALNI RESORT

 

 

Напиши коментар