Дестинации

Asilah – Најелегантното пристаниште на Атлантикот

Градот Asilah е сместен на брегот на Атлантскиот океан, а поточно тој е една од неговите најелегантни и најчисти пристаништа… Asilah е град кој во себе крие голем број на знаменитости и атракции, а може да се гордее со долга и богата историја. На подрачјето на Asilah преовладува медитеранска клима. Зимите се благи и влажни, а летата топли и суви. Во текот на целата година температурите се многу пријатни. ASILAH - najelegantnija luka Atlantika ASILAH - najelegantnija luka Atlantika ASILAH - najelegantnija luka Atlantika ASILAH - najelegantnija luka Atlantika ASILAH - najelegantnija luka Atlantika ASILAH - najelegantnija luka Atlantika ASILAH - najelegantnija luka Atlantika ASILAH - najelegantnija luka Atlantika ASILAH - najelegantnija luka Atlantika ASILAH - najelegantnija luka Atlantika ASILAH - najelegantnija luka Atlantika

Напиши коментар