Bridal

Badgley Mischka венчаници за пролет 2014.

Колекцијата на Badgley Mischka за 2014 година е посветена на модерната невеста. Со акцент на драматичниот дух на операта, оваа колекција е претставена преку софистицирани венчаници со убави, женствени детали.  Романтично и безвременски!

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

Badgley Mischka vjenčanice proljeće 2014.

 

Напиши коментар