Мода

Бел капут: Да или не?

Во оваа статија можете да пронајдете многу модни комбинации со бели капути, кои можете да ги носите оваа есен/зима.  Сите знаеме дека снегот буди романтични чувства, а белата боја го прави зимското тмурно време светло и весело.

Ви ги претставуваме модните комбинации со бели капути за есен/зима 2014-2015.

 

Напиши коментар