Мода

Бела летна комбинација

Нема ништо поубаво од бел фустан во лето. Ок, знаеме дека календарски тоа сеуште не започнало, но судејќи според надворепната температура би рекле дека е. Белата боја е најдобро да ја комбинирате со златни детали. Извлечете се од својот црн фустан и скокнете во бел, летото само што не започнало!

 

Напиши коментар