Мода

Белата е новата црна

Новиот владетел во модата за оваа сезона е белата боја, која се претвори во категоричен лидер во сите пролетно-летни колекции за 2014 година. Таа е чиста и недопрена, претставува вистинско задоволство за очите, лесно се комбинира како со елегантни додатоци, така и со спортски детали. Затоа не плашете се да носите бело и смело креирајте визија, потопена во оваа боја, со која ефектно ќе ги пречекате пролетните и летните денови.

1

10

2

Напиши коментар