man fashion

Безвременските Конверс и Џек Парсел!

Converse гo наследи стилот на Џек Парсел и направи дополнителен чекор понатаму. Новата колекција вклучува патики и парчиња класична облека кои имаат модерен пресврт. Се работи за реинтерпретација на класичното, со истиот безвременски квалитет по кој е препознатлив овај бренд.

Да не заборавиле Џек Парсел е богот на бадминтонот 🙂

Патиките, се елегантни, ниски, изработени од природни материјали и се комбинација на гума со кожа. Екесперименти со бои не се направени. Патиките ќе бидат само во основните бои. Погледнете..

jack-purcell-converse-debut-2 jack-purcell-converse-debut-3 jack-purcell-converse-debut-4 jack-purcell-converse-debut-5 jack-purcell-converse-debut-6 jack-purcell-converse-debut-7

 

Напиши коментар