Bridal

Безвременските венчаници на Nurit Hen

Не знам колку пати до сега ви имаме кажано дека Израел е на прво место кога станува збор за модерните невестински трендови. Дизајнерот Nurit Hen минатата година 2013, ни го запре здивот со својата неверојатна колекција, а истото го стори и оваа година. Колекцијата за 2014. е збирка на класични и безвременски невестински фустани. Тие се едноставно сон на секоја невеста.

Погледнете во нашата галерија :

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

18

Напиши коментар