man fashion

Би сакале ли ваква честитка за роденден? (видео)

Кога спиеме мислиме дека таму каде што ќе легнеме и ќе се разбудиме. 🙂

Епа некогаш и не е така, посебно ако имаш луди пријатели кои сакаат адреналин.

Видеово ќе ви покаже дека да се има добар пријател е богатство. И ако вакво нешто ви приредат, не се лутете. Ова е затоа што ве сакаат.

 

Напиши коментар