man fashion

Boss Orange колекција за пролет 2014

Ви ја претставуваме новата Boss Orange колкција за мажи, за сезоната пролет 2014, која ни дава сосема нов поглед за модата…

BOSS Orange  за пролет 2014 ни претставува кежуал гардероба која има став. Можеме да видиме комбинации кои се инспирирани од опуштениот изглед на младите луѓе. Колекцијата ја комбинира креативната снага на BOSS Orange брендот со клучните елементи на бохемизмот. Во неа ќе видите опуштена гардероба наменета за младите, модерни бои и кроеви.

BOSS ORANGE KOLEKCIJA PROLEĆE 2014

BOSS ORANGE KOLEKCIJA PROLEĆE 2014

BOSS ORANGE KOLEKCIJA PROLEĆE 2014

BOSS ORANGE KOLEKCIJA PROLEĆE 2014

BOSS ORANGE KOLEKCIJA PROLEĆE 2014

BOSS ORANGE KOLEKCIJA PROLEĆE 2014

BOSS ORANGE KOLEKCIJA PROLEĆE 2014

BOSS ORANGE KOLEKCIJA PROLEĆE 2014

BOSS ORANGE KOLEKCIJA PROLEĆE 2014

BOSS ORANGE KOLEKCIJA PROLEĆE 2014

BOSS ORANGE KOLEKCIJA PROLEĆE 2014

 

Напиши коментар