ШоуБиз

Брајан Фери се разведе од својата 37 години помлада сопруга!

Расправата во Врховниот суд во Лондон вчера траеше околу една минута, судијата Гибсон го одобри разводот, кој траеше две години.

Г-дин Фери (68) и поранешната Госпоѓа Шепард (31) сега само треба да ја чекаат дозволата на судот и да бидат официјално разведени.

Вчера тие двајца не се појавија насудот, но се знае дека г-ѓа Шепард поднела барање за развод врз основа на неговото неразумно однесување. Госпоѓата Шепард пред Брајан се забавувала со неговиот син.

Напиши коментар