Керозин

Британската полиција ќе вози Мекларен 12Ц

По даблинската полиција, која може да се пофали со најскапите патролни возила во светот, Британската полиција во својата флота на возила го додадоа и првиот суперавтомобил, Мекларен 12Ц.

Секој кој ќе се одлучи да ја надмине дозволената брзина, нема добро да помине, доколку нема автомобил кој оди со 300 км/ч.

Британската полизија е далеку од колекцијата на колегите од Дубаи кои имаат мекларен 12ц, ГТР, Ферари ФФ, Астон Мартин 77 и Бугати Вејрон.

 

Напиши коментар