Мода

Cara Delevigne за DKNY

Британската “It” девојка, Cara Delevigne, веќе ја освои модната сцена оваа година. Прво се појави во кампањата на Mulberry, потоа во YSL, а сега го освои и престижниот DKNY бренд.

Cara и Eliza Cummings се претставени на официјалните фотографии за претстојната DKNY кампања за пролет/лето. Кампањата е снимана во Њујорк, пред крајот на минатата година, а фотографиите се навистина сјајни.

Cara Delevigne е позната како неуморна убавица, што се докажува од ден во ден. Во една прилика изјавила: “Сакам да правам музика, сакам да глумам, сакам да пеам, сакам да работам се што можам..”

Дали ви се допаѓа оваа кампања?

CARA DELEVINGNE ZA DKNY

CARA DELEVINGNE ZA DKNY

CARA DELEVINGNE ZA DKNY

CARA DELEVINGNE ZA DKNY

CARA DELEVINGNE ZA DKNY

CARA DELEVINGNE ZA DKNY

CARA DELEVINGNE ZA DKNY

 

Напиши коментар