ШоуБиз

Цеца: Уште ми е рано да го женам синот!

„Да сме стигнале до вистинска веридба, сигурно и ние родителите ќе знаевме за тоа. Шала на страна, децата вистински се сакаат и тоа е убаво. Нив сега тоа им изгледа дека така ќе биде цел живот и не мора да значи дека нема да биде така.“ – вели Светлана.

Пеачката Цеца вели дека е изненадена од вниманието кое го привлече веста за веридбата на својот син Вело и ќерката на претседателот на ОФК Белград, Миша Терзиќ, али дека е прерано нејзиниот миленик да се одлучи на таков чекор.

Arkan-Svetlana-Ceca-Raznatovic-3-670x446

 

 

Напиши коментар