man fashion

CERRUTI 1881 – пролет/лето 2014

Cerruti 1881 го ангажираше фотомоделот Феликс Геснуина за својата нова колекција пролет/лето 2014.

Како и до сега, со неверојатна елеганција и отмени предмети, со едноставни линии ја претставуваат филозофијата на дизајнот. Во новата природна палета на бои, додадени се дополнителни финеси и ситни детаљи.

Нивните одела за оваа сезона се совршенство и се претставени со тесни панталони, сако комбинирано со поло маици. Се на се, мажите во оваа колекција ќе бидат приметени каде и да се појават.

 

luksuz-moda-trend-kolekcija-cerruti-1881_01 luksuz-moda-trend-kolekcija-cerruti-1881_02 luksuz-moda-trend-kolekcija-cerruti-1881_04 luksuz-moda-trend-kolekcija-cerruti-1881_05 luksuz-moda-trend-kolekcija-cerruti-1881_06 luksuz-moda-trend-kolekcija-cerruti-1881_07 luksuz-moda-trend-kolekcija-cerruti-1881_08 luksuz-moda-trend-kolekcija-cerruti-1881_09 luksuz-moda-trend-kolekcija-cerruti-1881_10 luksuz-moda-trend-kolekcija-cerruti-1881_11 luksuz-moda-trend-kolekcija-cerruti-1881_12 luksuz-moda-trend-kolekcija-cerruti-1881_99

Напиши коментар