Мода

Chanel pre-fall 2014

За својата pre-fall 2014 колекција, брендот Chanel се врти кон запад, односно југозапад…

Колекцијата ни претставува единствена родео тема, како и модна писта која е украсена во ист шаблон, и наречена Paris-Dallas Metiers d’Art. Веста дека Кристен Стјуарт, новото лице на кампањата која ја работи Карл Лагерфилд се прошири многу брзо. Што се однесува до облеката, Лагерфилд ни претставува единствени романтични елементи на Дивиот Запад, креирани за елегантно излегување, како што се пончо, фустани и широки здолништа. Chanel дамата овој пат претставува и малку погруби предмети од западот кои ги обликуваат јакните, каубојските чизми и торби со реси.

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

CHANEL PRE-FALL 2014

 

Напиши коментар