Мода

Чипка за вашите секојдневни комбинации

Многу материјали владееа на модните писти, на улиците и црвениот килим оваа година, меѓутоа трендот на чипката носи ново ниво на софистицираност за лето 2014.

Чипката не е повеќе резервирана за вечерните излегувања и важните датуми во вашиот живот. Можете да ја носите и во текот на денот и да уживате во нејзината убавина. Клучот во создавање на дневни комбинации со чипка, е во паметен избор на бои и текстури.

Погледнете ги нашите предлози кои ќе ви помогнат да се инспирирате:

 

Напиши коментар