Здраво тело

Чудесни монашки капки – ги спречуваат сите болести и го обновуваат телото!

Во урнатините на еден антички храм на Тибет, експедицијата на УНЕСКО во 1971 година пронајде еден рецепт запишан на глинени таблички. Исто така, опишан е начинот на корстење на тој лек, наводно стар – 5000 години. Рецептот е преведен на речиси сите светски јазици.

Овој рецепт го ослободува организмот од масни наслаги, ја подобрува размената на материите и еластичноста на крвните садови и клетки. Спречува инфаркт, склероза, апоплексија и формирање на тумори. Ја елиминира бучавата во главата, го подобрува видот и уште многу други нешта.

Со точно придр=ување кон упатствата, го подмалдува целиот организам.

Лековитите капки на монасите за здравје и младост – рецепт:

Добро исчистете и измијте 350гр лук (по можност домашен), ситно исецкајте го и истолчете го со дрвен или глинен толчник. Така иситнетата смеса ставете во 300гр алкохол (96%).

Садот цврсто затворете го и чувајте го на ладно место 10 дена.

Потоа целата семеса процедете ја преку цврста ткаенина, а остатокот исто добро да се ицеди.

Добиената течност ставете ја во соодветен сад или шише, запечатете го и чувајте го на ладно место 2-3 дена, по што можете да започнете со третманот.

Третман со монашки капки:

Во 50 грама млеко со собна температура капнете го потребниот број капки добиени од лековитата течност и тоа точно според следната програма:

1 ден – појадок 1 капка – ручек 2 капки – вечера 3 капки

2 ден – појадок 4 капки – ручек 5 капки – вечера 6 капки

3 ден – појадок 7 капки – ручек 8 капки – вечера 9 капки

4 ден – појадок 10 капки – ручек 11 капки – вечера 12 капки

5 ден – појадок 13 капки – ручек 14 капки – вечера 15 капки

6 ден – појадок 15 капки – ручек 14 капки – вечера 13 капки

7 ден – појадок 12 капки – ручек 11 капки – вечера 10 капки

8 ден – појадок 9 капки – ручек 8 капки – вечера 7 капки

9 ден – појадок 6 капки – ручек 5 капки – вечра 4 капки

10 ден – појадок 3 капки – ручек 2 капки – вечера 1 капка

11 ден – појадок 25 капки – ручек 25 капки – вечера 25 капки

Продолжете со земањето на капки 3 пати дневно – по 25 капки –  се додека не ја потрошите течноста од садот!

Се препорачува да го повторите третманот по 5 години!

 

Напиши коментар