Sweet Home

Дали е ова најубавата куќа во Босна и Херцеговина

Ова е дефинитивно најубавата куќа во Босна и Херцеговина, а има добиено и светски награди. Еден човек од Сраево, за релативно малку пари, купил плац, ангажирал професионалци и направил нешто што на многумина им се допаднало…

Погледнете ги фотографиите од неверојатниот имот и уживајте…

kuca-3

kuca-4

kuca-5

kuca-6

kuca-7

kuca-8

kuca-9

kuca-10

kuca-11

kuca-12

kuca-2

 

Напиши коментар