Пеачката настапи во препуна сала во Словенија и во таа прилика заблеска во краток фустан со чива помош ги покажа згодните нозе.

Српската пеачка Светлана Ражњатовиќ за концертот во Љубљана се спреми посебно и облече провокативна комбинација искомбинирана со салонки во иста боја.

Во една прилика таа рече: „Јас сум добро гаражиран олдтајмер“

Пеачката додала дека не се кае за ништо во животот и дека успева да се снајде со славата и како самохрана мајка.

 

ceca

Напиши коментар