Motherhood

Децата се урнебесни: играње жмурка!

Сите сме биле деца и сме играле жмурка. Денес некои се веќе и родители и можат да ги препознаат игрите на децата на следниве фотографии. Наивната игра и фантазијата без ограничување се тоа што ќе го препознаете во следниве фотографии. Да се насмееме 🙂

hide1 hide2 hide3 hide4 hide5 hide6 hide7 hide9 hide10 hide11 hide12 hide13 hide14 hide15 hide16 hide17 hide18 hide19 hide20 hide24 imgur imgur2 imgur3

Напиши коментар