Мода

Дејвид Бекам и ќерката Харпер прогласени за најстилизирани меѓу славните!

Харпер Бекам има само две години, потекнува од семејство кое има голема смисла за модата. Таа одушевува во секој поглед така што пред да направи три години веќе седела во првите редови на бројни ревии.

Харпер и Дејвид бекам се прогласени за најмодерни и најстилизирани татко и ќеркамеѓу славните.

Се гледа дека малото девојче има светла иднина во која ќе ја водат мајка и и татко и.

 

dejvid-bekam-1397045073-32582 dejvid-bekam-1397043875-32562 dejvid-bekam-1397044233-32564 dejvid-bekam-1397044359-32566 dejvid-bekam-1397044524-32568

Напиши коментар