Sweet Home

Декорирајте го домот со гитари!

Домот секогаш претрпува промени, а станува уште поубав кога внесуваме нови работи.

Ова сега што ќе го погледнете е во име на декорот и музиката.
Вашите стари гитари или пак доколку успеете да најдете гитара која ќе сакате да ја жртвувате за ова, тогаш сигурно ќе може да го искористите следниот концепт.

 

145 240 328 427 525 a26

Напиши коментар