Спорт

Дете излетало на теренот и ги излудел редарите

Се случил прекин во 83-тата минута на мечот помеѓу Ривер Плејт и Ланус кој го предизвикал дете од 14 години. Детето излета на терен и почнало да трча на тревата за по неколку моменти подоцна голем број на редари трчале по него. Делувале поприлично несреѓни па пробувањето да го фатат малку потраел. За тоа време публиката на стадионот добро се забавувала, а неуспешните обиди за фаќање на детето следеле со повиците “Ole! Ole!”

Детето сепак на крајот било фатен, а публиката за забавата му се заблагодарила со аплауз.

Како изгледал овој циркус погледнете и сами

Напиши коментар