Категорија

Спорт

Категорија

Добри вести за домаќинки! Помалку килограми, подобра издржливост и расположение со користење на т.н. “дома дете”! Видете за што станува збор. Тоа не е ниту повеќе ниту помалку отколку задолженија кои треба да се направат во одреден период, а благодарение на кои вашето тело може да изгори голем број на…