Убавина

Диета со кисела вода, јаболков оцет и мед за прочистување, слабеење и зајакнување на метаболизмот

Во продолжение на 20 дена, секоја вечер пред спиење, се пие по една чаша кисела вода, 1 лажица јаболков оцет и лажица мед.

Потоа се прави пауза од 15 дена. И се повторува процедурата два пати: 20 дена навечер се пие топла вода со мед и јаболков оцет, 15 дена одмор. Методот е од 3 процедури една по друга. За време на спроведување на пеоцедурата се избегнува конзумација на леб и тестенини.

Серијата процедури се користи еднаш годишно – се започува на пролет.

Напиши коментар