man fashion

Dior Homme 2014/2015

Креативниот директор на Dior Homme брендот, Kris Van Assche,  ни ја претставува својата визија за совршен изглед, со новата есенска колекција, које е презентирана на Модната Недела во Париз…

DIOR HOMME JESENJA KOLEKCIJA

DIOR HOMME JESENJA KOLEKCIJA

DIOR HOMME JESENJA KOLEKCIJA

DIOR HOMME JESENJA KOLEKCIJA

DIOR HOMME JESENJA KOLEKCIJA

DIOR HOMME JESENJA KOLEKCIJA

DIOR HOMME JESENJA KOLEKCIJA

DIOR HOMME JESENJA KOLEKCIJA

DIOR HOMME JESENJA KOLEKCIJA

DIOR HOMME JESENJA KOLEKCIJA

Напиши коментар