Мода

DIORIFIC: Луксузна колекција на чанти од Диор

Женствени, скапи и уникатни чанти претстави француската модна куќа за своите фанови ширум светот.

Моделите се остварување на соништата на сите оние дами кои се вљубени во модата и луксузните кожи.

Луксузната колекција е изработена од кожа на питон и крокодил. Цената на сите модели од колекцијата изнесува 2990 долари.

Diorific Large Black Shiny Python Embroidered With Badges

Diorific Large Black Shiny Python Embroidered With Badges

Diorific Medium Hand Painted Python

Diorific Medium Hand Painted Python

Diorific Small Marine Crocodile

Diorific Small Marine Crocodile

 

Напиши коментар