← НАЗАД НА БОЗА

Доколку чувате маче, ова е интересен совет за вас

Доколку чувате маче, ова е интересен совет за вас
971 Читања

Имате проблем..!!! Вашата мачка постојано се качува на креветот, а вие не сакате да вадите купчиња влакна од креветите!!! Не можете да ја одвикнете, а тоа неверојатно ве нервира.

Има идеално решение за вас …

За да спречите мачката да ви престојува на било кој дел од мебелот, попрскајте го со вода во која сте ставиле лимонов сок. Мирисот на лимонот е одбивен за мачките.

Ефектот е неверојатен. Пробајте…

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk