man fashion

Долго очекуваните Nike патики – Kanye West

Брендот Nike ги претстави единствените и долгоочекуваните Kanye West патики – Nike Air Yeezy 2 Red October…

Никој не беше изненаден од фактот дека тие се распродадени во целост само за неколку минути. Малку подоцна се нашле и на многу други сајтови за продажба, вклучувајќи го и eBay. Лицитацијата за овој пар црвени патики била незамислива. Цената се движела од 245 долари, додека се продавани за повеќе од 10.000 долари. На британската верзија на сајтот, лицитацијата се движела од 2.000 фунти до 5.000 фунти. Како што дознаваме, Nike на својот Твитер профил го објавил лансирањето на долго очекуваните црвени патики, и го објавил точното време на продажба. Само за 11 минути од официјалното пуштање во продажба, тие биле во потполност распродадени.

CRVENE NIKE PATIKE KANYE WESTA

CRVENE NIKE PATIKE KANYE WESTA

CRVENE NIKE PATIKE KANYE WESTA

CRVENE NIKE PATIKE KANYE WESTA

 

Напиши коментар