← НАЗАД НА БОЗА

Дом од соништата: Пример за совршено уредување (Видео)

Дом од соништата: Пример за совршено уредување (Видео)
2815 Читања

Ви претставуваме пример за совршено уреден дом кој ќе ве воодушеви со својот ентериер. Дневаната соба и кујната се од отворен тип. Бањата е со земјени тонови и бела санитарија, а спалната соба нуди многу простор за одмор и мирни моменти. Погледнете го видеото:

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk