Здраво тело

Домашен лек со вински оцет и јајце за висок крвен притисок – Лично испробано!

Едно јајце се вари тврдо како за јадење. Се става во чаша и се залева со вински оцет – да го покрие. Престојува во оцетот 24 часа. Кората се разградува а внатрешноста останува обложена со ципата. Таа се лупи без да се мие јајцето, откако ќе се извади од оцетот. Јајцето се сече на три подеднакви делови и секој дел се јаде за појадок, ручек и пред вечера. Се користи само еден ден.

По осум месеци постапката може да се повтори.

Домашен лек с винен оцет и яйце за високо кръвно - Лично изпробвано!

Напиши коментар