Sweet Home

Единствен и шармантен стан од 36 метри квадратни!

Овој мал и светол стан се наожа во Гетеборг (Шведска), а ќе ве воодушеви неговиот дизајн, елеганција и практичност. Станчето има само 36 метри квадратни.

Иако има 36 метри квадратни, овој мал стан овозможува повеќе од очекуваното.

Ентериерот е паметно осмислен, поделен и организиран на таков начин што просториите се меѓусебно поврзани, а сепак одвоени.

Кујната завзема само еден мал дел, дневната соба е комбинација кауч и мала масичка. Бањата, кујната и дневната соба се наоѓаат во поврзана просторија додека делот за спиење е одвоен  и се наоѓа на катот, односно на галеријата и до него водат скалите кои настанот му даваат еден вид на шарм.

Во горниот дел се наоѓа работна маса и орман.

1

2

3

4

5

6

7

Напиши коментар