Sweet Home

Една од најскапите куќи во САД: Еве што добивате за 24,5 милиони долари (Видео)

Ве водиме на прошетка низ една од најскапите куќи во САД. Овој прекрасен имот се наоѓа во Аризона. Површината на куќата е малку повеќе од 20.000 метри квадратни, а за цена од 24,5 милиони долари добивате 5 кујни, 2 лифта, игралиште за кошарка, игралиште за одбојка, ѕид за качување, фитнес центар со спа, врвен базен и многу повеќе.

Погледнете го видеото:

Напиши коментар