Мода

Една стилска викeнд визија

Има жени кои ја обожаваат розовата боја и сакаат да се потопени во неа, но има и такви кои вешто ја избегнуваат оваа премногу “слатка” нијанса и дури не би помислиле да имаат нешто заедничко со неа. За среќа сите ние си имаме преференции и знаеме во каква облека најдобро се чувствуваме. Затоа е убаво што сите сме различни…

Не треба слепо да ги следите сите модни трендови и да се облекувате “модерно”, идејата е да штипнете од тука и од таму само дел од даден тренд и да го трансформирате во ваш карактеристичен стил! Сите им се восхитуваме на девојките со стил и би скале да имаме храброст да бидеме различни и да се изразуваме себе си на еден  убав и оригинален начин.

Не пример, еве како:

 

Напиши коментар