Убавина

Француска плетенка: Женствен, разигран и свеж изглед

Денес ќе ви покажеме фризура со која ќе ја дополните секојдневна визија.

Средената коса на овој начин претставува спектакуларен еквивалент на класичната француска плетенка, женствено, разиграно и свежо емитување, со што се издвојува, ја претвораат во совршено решение за претстојната сезона.

Погледнете го видеото во кое е објаснета постапката за правење на фризурата:

Напиши коментар