Дестинации

Егзотичниот Gran Melia хотел

Gran Melia Palacio de Isora е неверојатен хотел во јужниот дел на Канaрските Острови…

Со бреговите на Атлантскиот океан во непосредна близина, и импресивната планина Teide во позадина, овој луксузен хотел има совршено природно окружување. Додадете ја на тоа и најдобрата луксузна услуга и ќе сватите дека овој хотел нуди се што ви е потребно за да доживеете рајски одмор. Има 579 соби кои се богато декорирани и опремени, и секоја има поглед кон градината или океанот. Постојат и четрири гурмански ресторани каде можете да уживате, како и неколку базени со вкупна површина од 7.500 метри квадратни.

За оние кои за време на својот одмор сакаат да уживаат на најдобар можен начин, тука е ексклузивното Црвено ниво, кое ви нуди апсолутна приватност. Се на се, овој луксузен хотел е совршено место за одмор!

EGZOTIČNI GRAN MELIA HOTEL

EGZOTIČNI GRAN MELIA HOTEL

EGZOTIČNI GRAN MELIA HOTEL

EGZOTIČNI GRAN MELIA HOTEL

EGZOTIČNI GRAN MELIA HOTEL

EGZOTIČNI GRAN MELIA HOTEL

EGZOTIČNI GRAN MELIA HOTEL

EGZOTIČNI GRAN MELIA HOTEL

EGZOTIČNI GRAN MELIA HOTEL

EGZOTIČNI GRAN MELIA HOTEL

EGZOTIČNI GRAN MELIA HOTEL

EGZOTIČNI GRAN MELIA HOTEL

Напиши коментар