Дестинации

Егзотично место на плажа

Доколку барате ново егзотично место на плажа во кое сакате да се заљубите, не барајте понатаму… ви ја претставуваме Iniala Beach House во Тајланд…

Со локација во Пукет, градот кој е познат по спектакуларните плажи и локации за нуркање, погледите на океанот од овој град ќе ве остават без здив.Но, модерното студио за дизајн на ентериерот A-Cerо работите ги подига на сосема ново нови. Играјќи се со боите и облиците, дизајнерите нашле начин како да ја внесат плажата во ентериерот.

Нивото на внимание кое е посветено на деталите во ентериерот е навистина неверојатно.

EGZOTIČNA VILA NA TAJLANDSKOJ PLAŽI

EGZOTIČNA VILA NA TAJLANDSKOJ PLAŽI

EGZOTIČNA VILA NA TAJLANDSKOJ PLAŽI

EGZOTIČNA VILA NA TAJLANDSKOJ PLAŽI

EGZOTIČNA VILA NA TAJLANDSKOJ PLAŽI

EGZOTIČNA VILA NA TAJLANDSKOJ PLAŽI

EGZOTIČNA VILA NA TAJLANDSKOJ PLAŽI

EGZOTIČNA VILA NA TAJLANDSKOJ PLAŽI

EGZOTIČNA VILA NA TAJLANDSKOJ PLAŽI

EGZOTIČNA VILA NA TAJLANDSKOJ PLAŽI

 

Напиши коментар