Дестинации

Ексклузивниот Леобо приватен резерват

Оваа луксузна сафари ложа од 12.000 хектари, е сместена во безбеден регион во Африка, и нуди можност за уживање во прекрасната дивина, во ко9мплетна изолација од модерниот свет и гужвата која го прати, но без да се одречете од луксузот. Ова место ви нуди луксузено сместување, кде постои услуга на батлер и приватен кувар, како и совршена можност за забава.

Главна атракција на овоа место е Опсерваторијат, каде што пристап имаат само најимоќните гости кои доаѓаат. Овој ресерват е достапен само за ексклузивни клиенти, кои можат да бираат дали ќе бидат сместени во лаожата или во Опсерваторијата.

EKSKLUZIVNI LEOBO PRIVATNI REZERVAT

EKSKLUZIVNI LEOBO PRIVATNI REZERVAT

EKSKLUZIVNI LEOBO PRIVATNI REZERVAT

EKSKLUZIVNI LEOBO PRIVATNI REZERVAT

EKSKLUZIVNI LEOBO PRIVATNI REZERVAT

EKSKLUZIVNI LEOBO PRIVATNI REZERVAT

EKSKLUZIVNI LEOBO PRIVATNI REZERVAT

EKSKLUZIVNI LEOBO PRIVATNI REZERVAT

EKSKLUZIVNI LEOBO PRIVATNI REZERVAT

EKSKLUZIVNI LEOBO PRIVATNI REZERVAT

EKSKLUZIVNI LEOBO PRIVATNI REZERVAT

EKSKLUZIVNI LEOBO PRIVATNI REZERVAT

 

Напиши коментар