Prison brake

Експеримент: Тестирајте дали храната е богата со железо (Видео)

Железото е еден од најнеопходните минерали за телото, така што треба да се конзумира низ храната. Последиците од недостигот на железо во организмот се ослабен имунитет и забрзано чукање на срцето. Знестата храна, онаа која се јаде наутро, содржи железо.  Секако, ние не гледаме, но може да видиме ако го направиме овој тест.

Погледнете го видеото:

Напиши коментар