Sweet Home

Екстравагантен дизајнерски дом

Со локација во познатиот Oriole дистрикт, на најбараната улица Bird, оваа екстравагантна дизајнерска вила има совршен поглед на Лос Анџелес и беспрекорен луксуз…

Се што се наоѓа во оваа вила е сведок на екстремна количина на внимание посветено на деталите на дизајнот и самата конструкција.. Едноставните линии и отворените простории се нагласени со употреба на стаклени ѕидови, кои овозможуваат јасен премин помеѓу ентериерот и екстериерот, додека материјалите и погодностите на оваа вила се олицетворение на луксузот. Мебелот, во ентериерот и екстериерот, прилагоденото осветлување, врвни кујнски апарати, уметнички дела – ништо не е одбрано случајно, туку со цел креирање на совршен амбиент.

Оваа вила има пет спални соби и десет бањи, од кои мастер бањата е најимпресивна, со неверојатен поглед нжкон базенот и кањонот. Во склоп на вилата се наоѓаат и во целост опремена теретана, соба за масажа, врвен подрум со бар, покрај големата гаража со довоно места за 8 автомобили.

Овој луксузен имот во моментот се продава по цена од 38 милиони долари.

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

EKSTRAVAGANTNI DIZAJNERSKI DOM

 

Напиши коментар