ШоуБиз

Ен Хатавеј се спасила од сигурна смрт

Холивудската оскаровка Ен Хатавеј преживеала трауматично искуство на одморот на Хаваите. Додека пливала влегла во некој вртлок што почнала да се дави. За цела среќа во нејзина близина бил некој сурфер кој слушнал како некој вика по помош и ја спасил. Таа ја изгребала ногата на некој гребен, но на плажата ја чекал сопругот Адам Шулман кој и помогнал. Овој инцидент не ја исплашил многу глумицата, затоа што после некое време била видена како се шета со насмевка на лицето.

Напиши коментар