Bridal

Фантастични дизајнерски венчаници – пример за добар стил

Денешната збирка венчаници е составена од ремек делата на врвните светски дизајнери за венчаници кои во себе го носат трендот и духот на новото време.

Дизајнерите знаат дека венчавката е специјален ден во животот на секоја жена, па токму затоа се погрижиле да ја облечат на начин што ќе ја направи да се чувствува раскошно и магично.

Еве како изгледаат гламурозните венчаници, што мене и мојот тим не оставија без зборови.

white one wedding dresses 2013 nimbar sleeveless lace drop waist gown

white one wedding dresses 2013 noray strapless gown flange skirt crystal belt

white one wedding dresses 2013 neron strapless ball gown basque waist

white one wedding dress 2013 nopal sleeveless mermaid gown ruffle skirt t back

kenneth winston 2013 bridal strapless trumpet wedding dress pl1476

private label by g kenneth winston 2013 wedding dress dropped waist ball gown pl1481

elie by elie saab 2013 pronovias monet long sleeve wedding dress

elie by elie saab wedding dresses pronovias 2013 lyon long sleeve gown

elie by elie saab wedding dresses pronovias 2013

atelier aimee 2013 peach wedding dress

atelier aimee 2013 drop waist ball gown wedding dress

atelier aimee wedding dresses 2013 strapless ball gown

alice intuzuri weddding dresses 2013 a line dress

wedding dresses intuzuri alana ball gown bridal

intuzuri wedding dresses agnes sheath gown

love mary white wedding dress mariko shinoda akb48

love mary japanese wedding dresses ball gown

la sposa wedding dresses 2013 bridal misouri

la sposa wedding dresses 2013 mostan

la sposa 2013 bridal mistella strapless wedding dress

la sposa wedding dresses 2013 mirto drop waist ball gown

cocoe voci fall 2012 anemone wedding dress

cocoe voci fall 2012 narcissus one shoulder wedding dress

alan hannah 2013 white gallery alice ball gown wedding dress

alan hannah 2013 betsey one shoulder wedding dress

alan hannah 2013 wedding dresses lucille bridal gown

Напиши коментар