Sweet Home

Фантастични решенија за мали спални соби

Доколку сте во потрага по инспирација за тоа како да ја опремите малата спална соба, тогаш сте на вистинското место. Ви носиме 16 фантастични идеи за тоа како да го уредите просторот заљ спиење, а притоа да биде практичен и убав.

Делот за спиење на секој дом е многу важен бидејќи токму тоа е просторот кој треба да биде интимен со цел да се одмориме и да се наполниме со енергија. Тој дел не треба нужно да биде голем за да ги задоволи нашите потреби.

Доколку спалната соба е мала може да ви овозможи цувство на интимност, а доколку притоа паметно го распоредите и го одберете мебелот може да биде многу функционална.

Во фотогалеријата погледнете некои од фантастичните решенија, а со сигурност некои од нив ќе можете да ги примените и во својот простор.

1

2

3

4

6

7

8

9

10

11

12

13

14

16

 

Напиши коментар