Sweet Home

Фантастично осветлување од Хермес

Хермес го претставува четвртото издание на својата колекција, Hermes en Lumiere, и го прикажа во палата во Милано.

Палатата датира од 18 век и е совршен амбиент за претставување на нивната нова колекција која прв пат е претставена во вака важна атмосфера.

Директорката на Хермес, Хелена Дубруле, вели дека е мала колекција, но дека совршено го отсликува брендот кога го претставувале на миланскиот саем за мебел.

 

luksuz-osvetljenje-hermes-sajam-milano-isaloni_1 luksuz-osvetljenje-hermes-sajam-milano-isaloni_2 luksuz-osvetljenje-hermes-sajam-milano-isaloni_3 luksuz-osvetljenje-hermes-sajam-milano-isaloni_4

Напиши коментар