Motherhood

Овие фотографии ќе ви го разубават денот

Ако ви здосадија класичните семејни портрети и сте во потрага за некој оригинален начин за фотографирање на вашите деца, Џејсон Ли може да ви помогне! Овој професионалн фотограф имено од 2006. Година ги фотографира своите девојчиња во неверојатно интересни пози и навидум неверојатни ситуации.

Џејсон започнал да ги објавува фотографиите на својата официјална веб-страница на flickr.com, а тие за многу кратко време станале вистинска сензација на интернет.

 

Напиши коментар