← НАЗАД НА БОЗА

Французин знае вистински да игра билјард!

Секој има некаков талент. Дечково е добар со топките, знае како и каде најдобро ќе влезат.

Погледнете и ќе се изненадите како умее да игра билјард.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk