Категорија

Like

Категорија

Грациозната крава од Хрватска, која шета како на модна писта, стана нова интернет сензација. Видеото од оваа крава стана вирален хит за кратко време. Кога ќе го погледнете видеото, ќе разберете зошто. Насмејте се со овој пост на Фејсбук. https://www.facebook.com/hercegovac2019/videos/2652110961711643/?t=0

Британката Шила Кис иако никој не би и дал толку многу, има 62 години и благодарение на здравиот начин на живот и секојдневното вежбање…

Омни диетата станува се попопуларна во светот на здравата исхрана, а еве колку е делотворна за имунитетот, здравјето и слабеењето. Оваа диета ја промовирала…